אנג’ליקה – בשרים, מסעדת שף
מסעדת אנג’ליקה של צמד השפים מרגי וגרשקוביץ’ מעניקה לסועדים בה חוויית גורמה חמימה ונעימה, אך בו זמנית יוקרתית ומהוקצעת.
צ’יינה קלאס צהלה – סיני, יפני, סושי, תאילנדי, אסיאתי
מאכלים וניחוחות יפנים מאפיינים שנים רבות את המטבח האהוב של צ’יינה קלאס והיא ללא ספק מסעדת שף אסייתית מומלצת בתל אביב לאוהבי מטעמי המזרח. בשכונת צהלה האלגנטית תוכלו למצוא את הסניף השני של צ’יינה קלאס, מסעדה אסייתית פתוחה בשבת בתל אביב שמעניקה חוויית אירוח שאין שניה לה.בתפריט סושי טרי, נודלס מיוחדים, מרקים וסלטים אסייתיים ובעצם כל הטוב שבמזרח – בתל אביב.
טיטו שרונה Tetto- מתחם אירועים, אירועים, מסעדת שף, קייטרינג, מעדנייה
טיטו שרונה היא מסעדת שף הממוקמת בתל אביב באזור שרונה. מסעדת שף טיטו שרונה גם מציעה אלכוהול משובח ומגוון של קוקטיילים קלאסיים שמשדרגים את המנה ותורמים לאווירה. זו אחת מגולות הכותרת שהופכות מסעדת בשרים גם למקום שכיף לערוך בו אירועים. השירות הוא ערך עליון עבור טיטו והיא מעניקה שירות מוקפד שבו כל סכין ומזלג במקום. ממליצים בחום להגיע ולהתנסות בבשרים מגן עדן.
בקאפיקו – איטלקי ביסטרו, ביתי, בר, בר מסעדה, בשרים, חלבי, פיצה
במסעדת בקאפיקו השוכנת בליבה של שכונת נוה צדק הותיקה, תמצאו מטבח סיציליאני מודרני עם אינטרפטציות ישראליות עדכניות ולא פחות חשוב מכך, טעימות. ביסודות המטבח הסיציליאני של בקאפיקו תמצאו את מיטב חומרי הגלם הנהוגים במטבח המגוון ומנעד של מרכיבים ההופכים כל ארוחה – לחוויה.
2c – מסעדת שף, צרפתי, איטלקי, בשרים, בר מסעדה, כשר
מסעדת 2c הינה מסעדת שף הממוקמת בקומה 49 במגדלי עזריאלי.אין מקום אחר במזרח התיכון בו תוכלו לעצור לרגע את קצב החיים ולסעוד את ליבכם כאשר מולכם נמצאת נקודת התצפית היפה והגבוהה במזרח התיכון. מסעדת 2c היא שילוב ייחודי שבין מסעדת שף יוקרתית וכשרה המספקת חוויה קולינארית ייחודית בנקודת תצפית מדהימה שצופה אל קו האופק הרחוק ביותר.
אתם מוזמנים להגיע אלינו, לעצור לרגע את שעון הזמן של החיים ולהתפנק על ארוחה משובחת, כשרה, מעניינת וכמובן, משביעה. אתם מוזמנים לייחד את הרגעים החשובים לכם ולבקר במקום שיספק לכם מקור להשראה וגם ליהנות מחוויה אקסקלוסיבית שאין שנייה לה.
שלדון – בר מסעדה, בשרים, דגים, אירועים
מסעדת שף כשרה במתחם הבורסה ברמת גן. התפריט של שלדון, בניצוחו של השף המוערך, ליאור קדוש, כולל עסקיות מפנקות, לצד תפריט ערב עשיר. בין מנות השף: קציצות דג מפולפלות, פילה דניס, סלמון צלוי, סיגר אסאדו, עראיס טלה, פפרדלה ארטישוק, “פופקורן” פורטבלו בטמפורה ועוד מגוון מנות בשריות, טבעוניות ועוד. מוזמנים לחוויה קולינרית מיוחדת במינה במרכז העסקים ברמת גן.
סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים, פירות ים, מסעדת שף ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.
דגים, חנייה, נגישות, מנות שף , אירועים
דקא ידועה כאחת ממסעדות השף הכשרות-חלביות המפורסמות בעיר הבילויים תל-אביב, ומתמחה במיוחד במנות דגים יצירתיות ומושקעות. היא נפתחה ברחוב התעשייה – בסביבת מתחם הארבעה – כבר בשנת 2007. על מטבחה של דקא כיום מנצח השף אילן מזרחי, שמפליא בהכנות מנות הגורמה של המסעדה הפופולרית.
לומינה – ביסטרו, אוכל ולינה, בשרים, יהודי, ישראלי
יש מסעדות שף בתל-אביב ויש מסעדה של שף מאיר אדוני. כזו היא לומינה – Lumina – ביסטרו ישראלי מודרני, הממוקם במלון קרלטון תל-אביב, אל מול רצועת החוף המושלמת. התפריט כולל פירושים מודרניים של השף למנות מסורתיות מהמטבח היהודי; היי-לייט ממנות המזללה; ומהמנות הקלאסיות של הבראסרי. כל אלו מבטיחים לאורחים הנאה בלתי נשכחת.
יאסו תל-אביב – Yassou Tel Aviv – בר-מסעדה, Take Away, בשרים, דגים, ים תיכוני
מסעדת יאסו תל-אביב – Yassou Tel Aviv – היוונית מספקת מענה למחפשים מסעדות גורמה בעיר ללא הפסקה, וחוויה קולינרית לצד חוויה תרבותית וייחודית. המסעדה היא טברנה מערבית מודרנית המשקיפה על חוף הים הכחול היפה, ולה תפריט עשיר בדגים, פירות ים ובשרים, ואף תפריט שקיעה אטרקטיבי ובו עסקית ערב משתלמת ומהנה במיוחד.
שגב אקספרס – מסעדת שף, איטלקי, צרפתי, אסייתי
מסעדת “שגב אקספרס” – עוד אחת מהמסעדות המקוריות והמצליחות של שף שגב משה, ומהבולטות במסעדות שף בתל-אביב – מציעה תפריט שבו מגוון פסטות, פיצות ועוף בטאבון, סלטים טריים ובריאים ועוד שלל מאכלים המותאמים לאורח החיים המודרני והמהיר. המסעדה מעוצבת כמדרחוב יפהפה ומתאימה לארוחות ערב יוקרתיות או לצהריים עסקי, טעים, בריא ומתגמל במיוחד.
טופולופומפו – אסייתי
טופולופומפו – מסעדת יוקרה מופלאה ומסוגננת מבית מדרשו של אבי קונפורטי – הוקמה בהשקעה גדולה ומגדירה מחדש את אמנות הכנת האוכל האסייתי בארץ ובתל-אביב. במסעדת האש האסייתית המרתקת חומרי הגלם עוברים דרך צורות שונות של הכנה מתנורי אבן סיניים, דרך גחלים קמבודיים, עבור בגריל להבות יפני, גריל רובוטה ועד תנור שדה טנדור.
יאקימונו – הילטון תל אביב – יפני, סושי
יאקימונו – מסעדת שף אסיאתית בתל-אביב – אחת הוותיקות, האהובות והמוערכות בעיר. בין הסניף הראשון בשדרות רוטשילד והסניף השני והכשר במלון הילטון מתפרסת מסורת של קולינריה יפנית אותנטית ומופלאה, עם מגוון מנות מהנות. סושי כמו: סשימי, ניגירי, סושי מאקי, טמאקי ועוד; מנות מהמטבח החם, כגון: יקיסובה סלמון, טמפורה, בלאק קוד; ודים סאם מעולה.
התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.
יאקימונו רוטשילד – יפני, סושי
יאקימונו – מסעדת שף אסיאתית בתל-אביב – אחת הוותיקות, האהובות והמוערכות בעיר. בין הסניף הראשון בשדרות רוטשילד והסניף השני והכשר במלון הילטון מתפרסת מסורת של קולינריה יפנית אותנטית ומופלאה, עם מגוון מנות מהנות. סושי כמו: סשימי, ניגירי, סושי מאקי, טמאקי ועוד; מנות מהמטבח החם, כגון: יקיסובה סלמון, טמפורה, בלאק קוד ודים סאם מעולה.
בראסרי – ביסטרו, Take Away, ארוחות בוקר, בית קפה, צרפתי
כשמחפשים מסעדות יוקרה בתל-אביב, כאלו שהן קפיצה קטנה-גדולה לאירופה הקלאסית יש מלה אחת – בראסרי. מלצרים בחולצות לבנות מכופתרות, קפה וקרואסון של בוקר, מרק עוף, פטה כפרי או סינטה ברוטב פלפל בצהריים, קוקטייל של אחר הצהריים, סלט אנדיב, המבורגרים, כנפי עוף, סטייק טרטר או קדרת פירות-ים לעת ליל. והכל עטוף ביוקרה ותחכום.
מיטבר תל אביב – בשרים
מסעדת מיטבר – MeatBar – תמיד הייתה שם, כמו יהלום בכתר מסעדות הגורמה בתל-אביב, ותמיד קיימה את שהבטיחה – מנות בשריות, מאכלי ים, סטייקים, המבורגרים מעולים, לחמים טעימים, קינוחים ועוד, שהם סעודת מלאכים עשירה במנות איכות שהוכנו ביד אמן ובהרבה השקעה ואהבה. אז כשמחפשים ארוחת יוקרה – מיטבר ממתינה לכם בשדרות חן כמו תמיד.
מסעדת גשן הכשרה – בשרים, מסעדת שף
ארוחת פינוקים במסעדה גשן – Goshen – השוכנת בנחלת בנימין 30, מבטיחה לכם חוויה נדירה של הנאה מאחת ממסעדות הגרומה התל-אביביות העכשוויות האהודות, והכל עם אוכל בשרי ייחודי, כשר ומושקע. לאוהבי הבשר המבקשים לזכות בנחת ובתמורה מלאה לכספם עם יין מעולה, מנות איכותיות ואנשים טובים – מגיעים לגשן. לבלות. לאכול. לשבוע. לחגוג.
סיטארה – ארוחות בוקר, סושי, בשרים, דגים, פירות ים
סיטארה מציעה זירה מושלמת לניתוק ושלווה, בטעם טוב ואקסקלוסיבי, מול נוף הים התיכון המהפנט. היא שוכנת בפרויקט סי אנד סאן היוקרתי ומבטיחה בילוי מתגמל במסעדת גורמה אמיתית. הכלים היפים, הדקורציה המושקעת, והאוכל המגוון והמשובח, כמו גם השירות המסור, מבטיחים לכם הנאה ברמה אחרת של סטייל ומקוריות, כאלו שנדיר לפגוש בישראל.
טורקיז – בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים, על הים
מסעדת גורמה מול רצועת הים המענגת, רק שמים נושקים למים, אוכל משובח, יין ומשקה צונן ובילוי מנותק ומחבק? “טורקיז” – מבכירות מסעדות היוקרה בתל-אביב, השוכנת מחוץ להמולה, בפרויקט סי אנד סאן – היא מקום שכולו שלווה ברוכה, שירות מוקפד ואוכל יצירתי, ממטבח הכובש ומעשן דגים, מיישן בשר, אופה לחמים ומייצרים גלידות וקינוחים.
קופ בר – ביסטרו, Take Away, בר, בר-מסעדה, צרפתי
למעוניינים לבלות במסעדה מצוינת, באווירה מסוגננות ומהנה – קופי בר, שבמתחם יד חרוצים בדרום העיר, ידוע כמקום לכל זאת, ויותר. בעיר שממציאה אופנה חדשה כל דקה, הקופי בר מציע יציבות ומסורת מוכרת ומוערכת, ונחשב כמסעדת יוקרה תל אביבית אהובה, בסטנדרט המתחייב לחדש בהיצע בהקפדה על הטעם המעולה, ושתצאו מאושרים ותשמחו לחזור.
טוטו Toto – בית קפה-מסעדה, Take Away, בית קפה, בר-מסעדה
כולם יודעים שטוטו – TOTO – היא מהטובות במסעדות בישראל ויהלום מנצנץ במיוחד בקטגוריה ‘מסעדות יוקרה בתל-אביב’. הבילוי ב”טוטו” מהווה מסע נדיר עם שף ירון שלו והצוות שלו. המסע החושי המפעים כולל מאכלים איטלקיים בפרשנות המיוחדת של השף, בצד אירוח טוטאלי ומושקע. טוטו – בית לאוהבים לאכול, לשתות, לבלות, לשמוח ולחוות אומנות.
קפה איטליה – איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
ברחוב קמיניצקי 6 בתל-אביב שוכנת אחת ממסעדות הגורמה הידועות בעיר – קפה איטליה – CAFE ITALIA – המגישה אוכל איטלקי, וכן מנות בשר, דגים ופירות-ים, שכולם מוכנים ממיטב חומרי הגלם, חלקם ביבוא מארץ המגף. אורחי המקום האלגנטי והחמים נהנים ממיטב המנות הפשוטות והטעימות, ביניהן מפסטה ביצור מקומי, מקינוחים איטלקיים אותנטיים וכן מיינות משובחים.
קפה נואר – בית קפה, ביסטרו
בפינת הרחובות הכי פריזאית של תל-אביב שוכן כבר שנים רבות (מאז 1997) – קפה נואר – מסעדת גורמה מפורסמת המתובלת בהמון סטייל וטעם מעולה. בלי הרבה רעש וצלצולים, קפה נואר מארח בסגנון ביסטרו אינטימי, מציע תפריט קלאסי ומענג ושירות אדיב. קפה נואר – אי של בריחה מענגת ממהומת היומיום לתושבי תל אביב ומבקריה.
אנמי – יפני, בר, בר-מסעדה, סושי
אונמי – ONAMI – מהמסעדות היפניות הוותיקות בישראל וממסעדות הגורמה האהובות בארץ – מביאה לקהל המקומי קולינריה אסייתית מצוינת ואותנטית, עם סושי בר מהמגוונים והעשירים שיש. כל התפריט מוכן על טהרת חומרי הגלם המשובחים מיפן, והדגה הטרייה הארצישראלית. לאונמי בר גדול הממוקם ומתמחה בקוקטיילים ובמשקאות יפניים. תפריט המסעדה ידידותית גם לצמחונים ולטבעונים.
פרונטו – איטלקי
אוהביהן של מסעדות גורמה איטלקיות בתל-אביב חוזרים תמיד ל”פרונטו” – המסעדה הוותיקה, המפורסמת ורבת המוניטין של רפי אדר, שבה מלהטט שף דיוויד פרנקל. בפרונטו, הממוקמת כיום במתחם הרצל-אחד העם המחודש, מציעים לאורחים הנאות חך שנשענות על המסורת האיטלקית הקלאסית בשילוב האקלים הים תיכוני. וזה טעים וניחוחי כפי שזה נשמע.
ז’אז’ו – פאב, בר
ז’אז’ו – JAJO – התחיל את דרכו כבר יין מצליח בלב שכונת נווה צדק הייחודית, אבל כיום הוא כבר נחשב כחלק בלתי נפרד מהקטגוריה מסעדות יוקרה בתל אביב ומתגאה גם בסניף נוסף במתחם שרונה היפהפה. במקום מגישים יין מקומי ובינלאומי מתחלף ואוכל גורמה המתואם לחוויה המושלמת – למפגש רומנטי או חברי מופלא.
פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
פופינה – מסעדת שף מודרנית – שוכנת בנווה צדק בתל אביב, במבנה עתיק המסוגנן בקווי רטרו נקיים, בתוספת עם ויטראז’ים, קירות אבן וגינה מלבלבת. שף אוראל קמחי (קבלייר; ג’ואל רובושון – פריז; ארזק – סאן סבסטיאן; ועוד), אמון על האוכל המעולה. קמחי נחשב כאחד השפים המובילים בישראל ומשתמש במסעדה כבמה ליצירה הקולינארית המתעדכנת המאפיינת אותו.
Taizu טאיזו – מסעדת שף, בר-מסעדה, הודי, מזרח רחוק, סיני
טאיזו – מסעדתו התל-אביבית של שף בן נריה – מציגה אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב מ-5 מדינות בדרום מזרח אסיה: תאילנד, וייטנאם, הודו, סין וקמבודיה. המקום נברא אחרי מסע קולינרי-תרבותי במדינות אלו שלאור חוויותיו נפתחה טאיזו. למסעדה עטורת השבחים מטבח מקצועי עדכני ומרגש, המוגש בחלל אולטרה-מודרני, חמים ומתוחכם שכיף לבלות בו.
יפו-תל אביב – בשרים, דגים, ישראלי
חיים כהן (קרן, דיקסי, מאסטר שף) הוא השם המרשים שעומד מאחורי מסעדת “יפו תל-אביב” המקסימה, בעלת המטבח הפתוח, השוכנת ברחוב יגאל אלון. מסעדת השף מציעה לאורחיה את האיכויות המוכרות של השף המפורסם, אבל במנות בגובה העיניים שעיקרן אוכל מהנה, גאוני ומתגמל במיוחד. לצד האוכל – שירות מקצועי והרבה סטייל חמים ונעים.