צ’יינה קלאס הרצליה, מסעדת שף אסייתית מומלצת, שבתפריטה תוכלו למצוא את מיטב המנות היפניות האהובות כמו סושי, נודלס, מנות ווק, תאי ועוד. צ’יינה קלאס הרצליה הוקמה לפני יותר משלושים שנה והיא מסעדה אסייתית בשרון שרבים מכירים ואוהבים. כלל המרכיבים במטבח של צ’יינה קלאס הם הטריים והאיכותיים ביותר.

בן גוריון 33, הרצליה

1700-70-79-78

טפאו הרצליה היא מסעדת שף שמחזירה את הסטייל האירופאי ספרדי המתוק והשליו, ומשלבת אותו עם טאפאס בר מדהים שכולל אינספור סוגים של טאפאסים טעימים, העשויים מהרכיבים הטריים ביותר בשוק.
המסעדה מעניקה אווירה ייחודית ומלאת אנרגיות המהולה במוזיקה לטינית וקוקטיילים חזקים. לצד כל הטוב הזה יש גם מלא בשרים טובים כמו נתח קצבים וצלעות כבש, שכדאי ואפילו מומלץ לשתות עם סנגריה.

שנקר 9, הרצליה פיתוח

077-8037311

סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.

יפו, לואי פסטר 5

077-9975976

טריולה, מסעדת הבראסרי הידועה, שממוקמת בלב אזור הבילוי פ״ת (רח׳ שחם) תשמח לארח אתכם לאירוע משפחתי או עסקי שגולת הכותרת שלו היא קולינריה עכשווית במיטבה. את האווירה הנעימה והאינטימית ששוררת בחדר הפרטי יחזק תפריט עשיר, המורכב ממנות נדיבות ומרהיבות, שנותנות תמורה מלאה לכסף.

שחם 14, פתח תקווה

03-9198444

השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.

ניסים אלוני 10, קניון G, תל אביב

03-5443349

סיטארה מציעה זירה מושלמת לניתוק ושלווה, בטעם טוב ואקסקלוסיבי, מול נוף הים התיכון המהפנט. היא שוכנת בפרויקט סי אנד סאן היוקרתי ומבטיחה בילוי מתגמל במסעדת גורמה אמיתית. הכלים היפים, הדקורציה המושקעת, והאוכל המגוון והמשובח, כמו גם השירות המסור, מבטיחים לכם הנאה ברמה אחרת של סטייל ומקוריות, כאלו שנדיר לפגוש בישראל.

רוזנבלום הרצל 8, תל אביב

03-6996633

מסעדת גורמה מול רצועת הים המענגת, רק שמים נושקים למים, אוכל משובח, יין ומשקה צונן ובילוי מנותק ומחבק? “טורקיז” – מבכירות מסעדות היוקרה בתל-אביב, השוכנת מחוץ להמולה, בפרויקט סי אנד סאן – היא מקום שכולו שלווה ברוכה, שירות מוקפד ואוכל יצירתי, ממטבח הכובש ומעשן דגים, מיישן בשר, אופה לחמים ומייצרים גלידות וקינוחים.

הרצל רוזנבלום 6, תל אביב

03-6996306

ברחוב קמיניצקי 6 בתל-אביב שוכנת אחת ממסעדות הגורמה הידועות בעיר – קפה איטליה – CAFE ITALIA – המגישה אוכל איטלקי, וכן מנות בשר, דגים ופירות-ים, שכולם מוכנים ממיטב חומרי הגלם, חלקם ביבוא מארץ המגף. אורחי המקום האלגנטי והחמים נהנים ממיטב המנות הפשוטות והטעימות, ביניהן מפסטה ביצור מקומי, מקינוחים איטלקיים אותנטיים וכן מיינות משובחים.

קרמינצקי 6, תל אביב

03-5612888

“אידי דגים” מאשדוד – אחת ממסעדות השף הידועות בארץ – מחברת את הים לנגיעות האמן של השף ויחד אלו מייצרים חגיגה קולנרית נדירה. המקום זכה בתואר “תיירן מצטיין בכיר” ממשרד התיירות ומתהדר בדירוג מחמיא במדריך המסעדות הבינלאומי “גומיו”. התארים הוענקו לו בשל האוכל המעולה ולא פחות חשוב – בזכות הכנסת האורחים הלבבית והמקצועית.

הבושם 6, אשדוד

08-8524313

פופינה – מסעדת שף מודרנית – שוכנת בנווה צדק בתל אביב, במבנה עתיק המסוגנן בקווי רטרו נקיים, בתוספת עם ויטראז’ים, קירות אבן וגינה מלבלבת. שף אוראל קמחי (קבלייר; ג’ואל רובושון – פריז; ארזק – סאן סבסטיאן; ועוד), אמון על האוכל המעולה. קמחי נחשב כאחד השפים המובילים בישראל ומשתמש במסעדה כבמה ליצירה הקולינארית המתעדכנת המאפיינת אותו.

אחד העם 3, תל אביב

03-5757477

חיים כהן (קרן, דיקסי, מאסטר שף) הוא השם המרשים שעומד מאחורי מסעדת “יפו תל-אביב” המקסימה, בעלת המטבח הפתוח, השוכנת ברחוב יגאל אלון. מסעדת השף מציעה לאורחיה את האיכויות המוכרות של השף המפורסם, אבל במנות בגובה העיניים שעיקרן אוכל מהנה, גאוני ומתגמל במיוחד. לצד האוכל – שירות מקצועי והרבה סטייל חמים ונעים.

יגאל אלון 98, תל אביב

03-624-9249