

צ’יינה קלאס הרצליה – סיני, יפני, סושי, תאילנדי, אסיאתי
צ’יינה קלאס הרצליה, מסעדת שף אסייתית מומלצת, שבתפריטה תוכלו למצוא את מיטב המנות היפניות האהובות כמו סושי, נודלס, מנות ווק, תאי ועוד. צ’יינה קלאס הרצליה הוקמה לפני יותר משלושים שנה והיא מסעדה אסייתית בשרון שרבים מכירים ואוהבים. כלל המרכיבים במטבח של צ’יינה קלאס הם הטריים והאיכותיים ביותר.


טפאו – ספרדי, טאפאס בר, בר מסעדה, בר ואוכל
טפאו הרצליה היא מסעדת שף שמחזירה את הסטייל האירופאי ספרדי המתוק והשליו, ומשלבת אותו עם טאפאס בר מדהים שכולל אינספור סוגים של טאפאסים טעימים, העשויים מהרכיבים הטריים ביותר בשוק.
המסעדה מעניקה אווירה ייחודית ומלאת אנרגיות המהולה במוזיקה לטינית וקוקטיילים חזקים. לצד כל הטוב הזה יש גם מלא בשרים טובים כמו נתח קצבים וצלעות כבש, שכדאי ואפילו מומלץ לשתות עם סנגריה.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים, פירות ים, מסעדת שף ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


טריולה – בראסרי איטלקי, בשרים, מסעדת שף
טריולה, מסעדת הבראסרי הידועה, שממוקמת בלב אזור הבילוי פ״ת (רח׳ שחם) תשמח לארח אתכם לאירוע משפחתי או עסקי שגולת הכותרת שלו היא קולינריה עכשווית במיטבה. את האווירה הנעימה והאינטימית ששוררת בחדר הפרטי יחזק תפריט עשיר, המורכב ממנות נדיבות ומרהיבות, שנותנות תמורה מלאה לכסף.


התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.


סיטארה – ארוחות בוקר, סושי, בשרים, דגים, פירות ים
סיטארה מציעה זירה מושלמת לניתוק ושלווה, בטעם טוב ואקסקלוסיבי, מול נוף הים התיכון המהפנט. היא שוכנת בפרויקט סי אנד סאן היוקרתי ומבטיחה בילוי מתגמל במסעדת גורמה אמיתית. הכלים היפים, הדקורציה המושקעת, והאוכל המגוון והמשובח, כמו גם השירות המסור, מבטיחים לכם הנאה ברמה אחרת של סטייל ומקוריות, כאלו שנדיר לפגוש בישראל.


טורקיז – בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים, על הים
מסעדת גורמה מול רצועת הים המענגת, רק שמים נושקים למים, אוכל משובח, יין ומשקה צונן ובילוי מנותק ומחבק? “טורקיז” – מבכירות מסעדות היוקרה בתל-אביב, השוכנת מחוץ להמולה, בפרויקט סי אנד סאן – היא מקום שכולו שלווה ברוכה, שירות מוקפד ואוכל יצירתי, ממטבח הכובש ומעשן דגים, מיישן בשר, אופה לחמים ומייצרים גלידות וקינוחים.


קפה איטליה – איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
ברחוב קמיניצקי 6 בתל-אביב שוכנת אחת ממסעדות הגורמה הידועות בעיר – קפה איטליה – CAFE ITALIA – המגישה אוכל איטלקי, וכן מנות בשר, דגים ופירות-ים, שכולם מוכנים ממיטב חומרי הגלם, חלקם ביבוא מארץ המגף. אורחי המקום האלגנטי והחמים נהנים ממיטב המנות הפשוטות והטעימות, ביניהן מפסטה ביצור מקומי, מקינוחים איטלקיים אותנטיים וכן מיינות משובחים.


אידי דגים – דגים, פירות ים
“אידי דגים” מאשדוד – אחת ממסעדות השף הידועות בארץ – מחברת את הים לנגיעות האמן של השף ויחד אלו מייצרים חגיגה קולנרית נדירה. המקום זכה בתואר “תיירן מצטיין בכיר” ממשרד התיירות ומתהדר בדירוג מחמיא במדריך המסעדות הבינלאומי “גומיו”. התארים הוענקו לו בשל האוכל המעולה ולא פחות חשוב – בזכות הכנסת האורחים הלבבית והמקצועית.


פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
פופינה – מסעדת שף מודרנית – שוכנת בנווה צדק בתל אביב, במבנה עתיק המסוגנן בקווי רטרו נקיים, בתוספת עם ויטראז’ים, קירות אבן וגינה מלבלבת. שף אוראל קמחי (קבלייר; ג’ואל רובושון – פריז; ארזק – סאן סבסטיאן; ועוד), אמון על האוכל המעולה. קמחי נחשב כאחד השפים המובילים בישראל ומשתמש במסעדה כבמה ליצירה הקולינארית המתעדכנת המאפיינת אותו.


יפו-תל אביב – בשרים, דגים, ישראלי
חיים כהן (קרן, דיקסי, מאסטר שף) הוא השם המרשים שעומד מאחורי מסעדת “יפו תל-אביב” המקסימה, בעלת המטבח הפתוח, השוכנת ברחוב יגאל אלון. מסעדת השף מציעה לאורחיה את האיכויות המוכרות של השף המפורסם, אבל במנות בגובה העיניים שעיקרן אוכל מהנה, גאוני ומתגמל במיוחד. לצד האוכל – שירות מקצועי והרבה סטייל חמים ונעים.