מסעדה איטלקית מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה, שרקח השף אבירם דותן כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.

כשמחפשים מסעדות יוקרה בתל-אביב, כאלו שהן קפיצה קטנה-גדולה לאירופה הקלאסית יש מלה אחת – בראסרי. מלצרים בחולצות לבנות מכופתרות, קפה וקרואסון של בוקר, מרק עוף, פטה כפרי או סינטה ברוטב פלפל בצהריים, קוקטייל של אחר הצהריים, סלט אנדיב, המבורגרים, כנפי עוף, סטייק טרטר או קדרת פירות-ים לעת ליל. והכל עטוף ביוקרה ותחכום.

אבן גבירול 70, תל אביב

03-6967111

סיטארה מציעה זירה מושלמת לניתוק ושלווה, בטעם טוב ואקסקלוסיבי, מול נוף הים התיכון המהפנט. היא שוכנת בפרויקט סי אנד סאן היוקרתי ומבטיחה בילוי מתגמל במסעדת גורמה אמיתית. הכלים היפים, הדקורציה המושקעת, והאוכל המגוון והמשובח, כמו גם השירות המסור, מבטיחים לכם הנאה ברמה אחרת של סטייל ומקוריות, כאלו שנדיר לפגוש בישראל.

רוזנבלום הרצל 8, תל אביב

03-6996633